Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Bermula 1 September 2018 kereta Perodua telah berubah harga. Perubahan ini adalah disebabkan pelaksanaan SST di bawah kerajaan baru. Berita gembira berkenaan perubahan ini adalah berlakunya penurunan harga untuk semua model Perodua. Ya! Harga lebih rendah berbanding semasa GST! Terima kasih kerajaan Pakatan Harapan! Berikut adalah perbandingan harga Perodua SST dan GST.

Harga Perodua SST vs GST

*Harga ini belum termasuk insuran

Harga Perodua Turun?

Jika dilihat pada perbandingan di atas berlakunya penurunan harga sebanyak 1% hingga 3%. Di bawah saya sertakan FAQ berkaitan Harga Perodua baru untuk rujukan anda.


Akhirnya harapan rakyat Malaysia yang inginkan harga Perodua turun telah menjadi kenyataan. Sesiapa yang telah beli sebelum ini janganlah menyesal ya! 🙂 Bagi yang ingin beli kereta Perodua pula inilah masa yang ditunggu-tunggu. Jangan lepaskan peluang ini! Hubungi En. Ismail sekarang untuk tempahan. Berikut adalah Harga Perodua Terkini termasuk insuran dan anggaran bayaran bulanan berdasarkan interest rate 3.2%.

Harga Perodua Axia 2018

Harga Axia 2018

Harga Perodua Bezza 2018

Harga Perodua Myvi 2018

Harga Perodua Alza 2018

MILIKI KERETA PERODUA SEGERA!

Sediakan salinan dokumen seperti berikut;
1- MyKad
2- Lesen Memandu
3- Slip Gaji 3 Bulan
4- Penyata Bank 3 Bulan

Submit dokumen tersebut di ruangan Tempah Online atau emelkan ke shahpssb@gmail.com atau boleh hubungi En. Ismail di talian 018-963 7575 untuk perbincangan lanjut.

(12968) Views