Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

“En. Ismail! Sempat tak nak kereta sebelum raya ni?” Ya! Menjelang Raya Aidilfitri 2018 dalam sebulan lebih sahaja lagi saya yakin anda dan ramai lagi di luar sana sedang mencari kereta Perodua dengan harga promosi raya, diskaun raya atau rebate raya. Inilah masanya anda buat tempahan untuk kereta raya nanti!

Kenapa Perlu Tempah Dengan SHAH?

1- Raya dah nak dekat!
Bagi saya tempahan bulan ini dah di kira lambat jika ingin dapat sebelum raya. TAPI dengan SHAH anda masih sempat untuk DAPAT SEBELUM RAYA!

2- SHAH Penasihat Jualan Perodua yang SAH.
Saya adalah Professional Sales Advisor yang sah dari Perodua Branch (Perodua Sales Sdn Bhd) BUKAN AGEN, BUKAN BROKER!

3- Stok Cepat (Ready Stock)
Ini point paling penting! Belum pernah customer saya tunggu lama! Semuanya CEPAT TANPA GAGAL!! Kerana Perodua Branch direct dengan HQ, ada lebih 40 cawangan seluruh Malaysia! Tiada masalah stock.

4- Terima Trade In (Tiada ‘Hanky Panky’)
Tak nak ada ‘hanky panky’ dalam urusan sebelum & selepas trade in? Jangan risau semua urusan trade in dengan saya direct dengan Perodua iaitu di kenali sebagai Perodua Pre Owned Vehicle (POV) bukan dengan dealer used car.

5- Boleh Full Loan Bagi Yang Layak
Tak nak keluar modal beli Perodua baru? Banyak nak guna bajet untuk raya? Ya anda boleh cuba full loan!! Saya pakar dalam selok belok loan bank dan mempunyai hubungan profesional dengan pihak bank.

6- Tiada Cas Tersembunyi
Tak nak mula² dijanjikan tak perlu bayar apa²? Tiba² loan dah lulus, dah boleh keluar kereta kena bayar pula? Dengan saya tiada cas tersembunyi yang memeranjatkan anda!!

7- Hadiah Hebat Menanti Anda
Bukan setakat dapat kereta! Hadiah pun dapat! Hadiah hebat bernilai lebih RM1500 untuk dibawa pulang.

8- Penghantaran Seluruh Malaysia
Anda berada jauh dengan saya? Tiada masalah! Saya akan uruskan permohonan anda dengan pihak bank, jika loan dah lulus boleh sign aggreement di bank yang berhampiran dengan anda, kereta pula boleh ambil di Perodua branch yang berhampiran dengan anda! Sangat mudah!!

Ini kata mereka! Sebahagian Testimonial Customer saya..

Lagi testimonial saya..

Testimonial

Berikut adalah senarai Promosi Raya Perodua 2018. Diskaun sehingga RM3572 untuk anda! Promosi ini bermula 1 sehingga 31 Mei 2018.

Sediakan salinan dokumen seperti berikut;
1- MyKad
2- Lesen Memandu
3- Slip Gaji 3 Bulan
4- Penyata Bank 3 Bulan

Submit dokumen tersebut di ruangan Tempah Online atau emelkan ke shahpssb@gmail.com.

(2222) Views