Assalamualaikum & Salam 1Malaysia!

Promosi Perodua 2016

Saya Ismail, Penasihat Jualan Perodua anda yang sah!
Terima kasih kerana mengunjungi KeretaPerodua.com!

Alhamdulillah sehingga hari ini (Khamis – 21 Januari 2016) ramai yang telah berjaya memiliki kereta Perodua baru melalui promosi online saya di www.keretaperodua.com!

Kini tiba giliran anda!! Saya pasti tujuan anda ke sini adalah sedang mencari sekurang-kurangnya sebuah kereta Perodua baru samada Alza, Myvi ataupun Axia.

Jangan tunggu lagi! Dapatkan khidmat nasihat saya secara percuma sepanjang tahun 2016 ini! Tidak kira anda seorang kakitangan kerajaan, swasta, fresh graduates mahupun pelajar.

Untuk tempahan dan perbincangan lanjut sila hubungi saya di talian 018-963 7573.

Berikut adalah kelayakan gaji minimum untuk pinjaman bank mengikut model;-

Alza : 2000-2500 dan keatas
Myvi : 1800-2000 dan keatas
Axia : 1700-1900 dan keatas

Jika gaji kurang daripada kelayakan di atas, saya syorkan anda sediakan seorang penjamin yang bergaji bersih 2000 ke atas untuk support permohonan anda! Syarat penjamin mestilah di kalangan ahli keluarga seperti ayah/ibu/pasangan/ adik-beradik. Jika kesemuanya bermasalah untuk menjadi penjamin boleh cuba juga makcik/pakcik anda.

Hubungi saya segera! Jika dokumen telah lengkap sila emelkan ke sales@keretaperodua.com atau boleh hantar melalui ruangan Tempah Online. Untuk rujukan senarai harga terkini dan anggaran bayaran bulanan sila klik Senarai Harga Perodua 2016.

Terima kasih.

p/s : Sudi untuk jadi rakan facebook saya? Add saya di sini »» Ismail Perodua 🙂

(4024) Views