Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Terlajak laris! Jika ada bercadang untuk membeli kereta Perodua baru inilah masanya! Jangan ketinggalan untuk menikmati 0% GST sebelum cukai baru diperkenalkan nanti. Ini adalah tempoh ‘TAX HOLIDAY’ yang patut diambil peluang oleh anda dan sesiapa sahaja yang ingin memiliki kereta Perodua baru dengan harga murah. Saya yakin harga kereta akan kembali naik selepas tempoh ini tamat tidak lama lagi. Jadi jangan berlengah lagi hubungi En. Ismail segera untuk tempahan! Ismail pastikan anda akan nikmati peluang yang mungkin tiada lagi di masa akan datang!

Kenapa Perlu Tempah Dengan SHAH?

1- 0% GST
Jimat sehingga RM3800 dengan 0% GST sebelum harga kereta naik tidak lama lagi.

2- SHAH Penasihat Jualan Perodua yang SAH.
Saya adalah Professional Sales Advisor yang sah dari Perodua Branch (Perodua Sales Sdn Bhd) BUKAN AGEN, BUKAN BROKER!

3- Fast Delivery (Sementara Stok Masih Ada)
Ini point paling penting! Belum pernah customer saya tunggu lama! Semuanya CEPAT TANPA GAGAL!! Kerana Perodua Branch direct dengan HQ, ada lebih 40 cawangan seluruh Malaysia!

4- Terima Trade In (Tiada ‘Hanky Panky’)
Tak nak ada ‘hanky panky’ dalam urusan sebelum & selepas trade in? Jangan risau semua urusan trade in dengan saya direct dengan Perodua iaitu di kenali sebagai Perodua Pre Owned Vehicle (POV) bukan dengan dealer used car.

5- Boleh Full Loan Bagi Yang Layak
Tak nak keluar modal beli Perodua baru? Banyak nak guna bajet untuk raya? Ya anda boleh cuba full loan!! Saya pakar dalam selok belok loan bank dan mempunyai hubungan profesional dengan pihak bank.

6- Tiada Cas Tersembunyi
Tak nak mula² dijanjikan tak perlu bayar apa²? Tiba² loan dah lulus, dah boleh keluar kereta kena bayar pula? Dengan saya tiada cas tersembunyi yang memeranjatkan anda!!

7- Hadiah Hebat Menanti Anda
Bukan setakat dapat kereta! Hadiah pun dapat! Hadiah hebat bernilai lebih RM1500 untuk dibawa pulang.

8- Penghantaran Seluruh Malaysia
Anda berada jauh dengan saya? Tiada masalah! Saya akan uruskan permohonan anda dengan pihak bank, jika loan dah lulus boleh sign aggreement di bank yang berhampiran dengan anda, kereta pula boleh ambil di Perodua branch yang berhampiran dengan anda! Sangat mudah!!

Ini kata mereka! Sebahagian Testimonial Customer saya..

Lagi testimonial saya..

Testimonial

Berikut adalah senarai Harga Perodua Terkini dengan 0% GST. Contohnya Alza AV ketika 6% GST berharga RM65,432 tetapi kini harganya RM61,600 jimat RM3800. Begitu juga model lain!

MILIKI KERETA PERODUA SEGERA DENGAN TAWARAN HEBAT INI!

Sediakan salinan dokumen seperti berikut;
1- MyKad
2- Lesen Memandu
3- Slip Gaji 3 Bulan
4- Penyata Bank 3 Bulan

Submit dokumen tersebut di ruangan Tempah Online atau emelkan ke shahpssb@gmail.com.

(3531) Views