» PROMOSI TERBARU SILA KLIK DI SINI «

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia!

Selamat datang Ramadhan Al-Mubarak! Hanya ada sebulan lebih sahaja lagi dari sekarang semua yang beragama Islam akan menjalani ibadah puasa. Ini bermakna 2 bulan lebih dari tarikh entri ini diterbitkan kita akan menyambut ketibaan Hari Raya Aidilfitri 2014.

Ingat! Ada 2 bulan lebih sahaja lagi!! Ketika inilah waktu yang sesuai bagi sesiapa yang berhasrat untuk membuat tempahan bagi memiliki ‘kereta raya’ anda. Walaupun Perodua HQ masih belum mewar-warkan sebarang Promosi Raya 2014 tetapi perkara utama yang ingin saya tekankan di sini adalah;

TEMPAH AWAL!
ELAKKAN ANDA MENERIMA KERETA SELEPAS RAYA!
KERANA ANDA INGIN BERHARI RAYA DENGAN KERETA PERODUA BARU!

Gambar di bawah adalah Promosi Hari Raya Tahun 2013. Saya yakin untuk tahun ini, Perodua juga akan melancarkan Promosi Raya 2014 untuk anda semua!

Promosi Raya Perodua 2013

Berdasarkan gambar promosi raya tahun lepas, diskaun tidaklah banyak beza seperti diskaun pada bulan-bulan biasa. Oleh itu, jangan sekadar ingin dapatkan sedikit tambahan diskaun..anda dan keluarga terpaksa melopong daripada meronda meronda dengan kereta baru di hari yang mulia! 🙂

» PROMOSI TERBARU SILA KLIK DI SINI «

P/S : PM saya untuk dapatkan tawaran lebih istimewa dengan syarat sebutkan pada saya yang anda inginkan promosi raya 2014! Tawaran saya  ini sah bermula dari tarikh entri ini diterbitkan! Tempah Sekarang!!

(14784) Views