Sila dapatkan harga terkini Alza di ruangan Senarai Harga.

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia!

Untuk makluman anda harga Alza 2014 memang sah turun berbanding harga Alza sebelum ini. Entri ini menjawab pertanyaan yang sering saya terima walaupun senarai harga perodua terkini telah dikemaskini iaitu adakah benar harga Alza akan turun? Jadi jawapannya sekali lagi saya nyatakan ya!! 🙂

Berikut adalah perbandingan harga Alza 2014 dengan Alza sebelum ini;

Harga Alza 2014

Sesiapa yang berhasrat untuk miliki Alza, tempahlah sekarang!! Memang berbaloi dengan penurunan harga yang agak banyak diberikan!

Sebelum ini saya telah buka tawaran rebat RM500 untuk 10 orang terawal membuat tempahan. Sehingga entri ini ditulis, slot hanya tinggal untuk 4 orang sahaja lagi!! Jadi siapa cepat dia dapat!!

Oleh kerana pelancarannya masih baru, saya buat keputusan untuk lanjutkan tempoh tawaran tersebut sehingga 17 Januari 2014 (Jumaat). Cepat sebelum terlambat!! Sediakan dokumen lengkap dan emelkan ke sales@keretaperodua.com.

Info lanjut boleh terus hubungi talian hotline saya 016-2893990. Untuk senarai harga lengkap sila klik link berikut : Senarai Harga Perodua Januari 2014.

P/S : Tempahan hanya dikira setelah saya terima dokumen lengkap, bukan mesej/emel semata-mata tanpa dokumen. Tempahan tidak memerlukan wang deposit!

(7039) Views